„Atnaujindami parduotuves didžiausią dėmesį skiriame pirkėjų apsipirkimo patirčiai, tai apima platų siūlomų produktų pasirinkimą ir greitą atsiskaitymą už savo pirkinius. Naujojoje parduotuvėje jie ras didesnį vaisių ir daržovių, šviežios mėsos pasirinkimą. Juos pasitiks ir šviežių kepinių kvapas – parduotuvėje įrengta krosnis, kurioje bus šviežiai kepamos bandelės ir išskirtiniai duonos gaminiai“, – sako Lina Muižienė, prekybos tinklo „Iki“ vykdomoji direktorė.

Pasak jos, renovuojant parduotuvę buvo išplėstas parduotuvės prekybinis plotas, o kad pirkėjams būtų paprasčiau ir patogiau rasti reikiamus produktus, pakeistas prekių išdėstymas. Atsižvelgiant į pirkėjų lūkesčius praplėsti vaisių ir daržovių, šviežios mėsos skyriai, taip pat vietoje bus kepama ir rūkoma mėsos produkcija. Pirkėjai nuo šiol galės įsigyti ir šviežiai parduotuvėje iškeptos duonos bei garuojančių bandelių, rašoma pranešime žiniasklaidai.

Parduotuvėje, kuri įsikūrusi adresu Sukilėlių pr. 84, atnaujinta prekybinė įranga ir įrengtos 5 naujos savitarnos kasos, kurių anksčiau nebuvo. Pasinaudoję jomis pirkėjai galės greičiau atsiskaityti už prekes ir mažiau laiko praleisti eilėse.

Po atidarymo parduotuvėje dirbs 29 darbuotojai.

Prekybos centre „Topolis“ esanti „Iki“ parduotuvė veikia nuo 2011 metų, iš viso Kaune yra 29 mažmeninio prekybos tinklo parduotuvės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (9)