Vyko sklandžiai

Šiemet kėdainiečių kiemus tvarkė ukmergiškių įmonės „Ukmergės versmė“ darbuotojai. Jie vasarą užbaigę gatvių remonto darbus, pradėjo daugiabučių kiemų ir juos kertančių gatvelių remontą, kurį užbaigė visai neseniai.

„Visi numatyti darbai vyko sklandžiai. Tiek, kiek buvome sutartyje įsipareigoję išlieti asfalto, užlopyti duobių, tiek ir padarėme. Kėdainiuose dirbame jau ne vienerius metus, todėl darbo specifika šiame mieste mums puikiai pažįstama. Kėdainių mieste darbus šiemet jau baigiame, tikimės, kad ir kitąmet susitiksime“, – sakė darbams vadovavęs įmonės „Ukmergės versmė“ darbų vadovas Gintas Imbrasas.

Lepino orai

„Šiemet viskas vyko greičiau, todėl anksčiau baigėme gatvių ir kiemų asfaltavimo darbus. O darbus baigėme anksčiau, nes oras šiemet buvo labai geras. Visas karščiausias dienas mes dirbome. Žinoma, vyrams buvo sunku, tačiau toks mūsų darbas. Daug blogiau, kai lyja lietus, nes tada nieko negalime padaryti. Darbų Kėdainiuose buvo tikrai nemažai, bet dabar drąsiai galime pasakyti, kad viską suspėjome ir padarėme tinkamai“, – sakė G.Imbrasas.

Tvarko kasmet

Kėdainių miesto gatvės ir gatvelės, įvažos ir daugiabučių namų kiemai bei juos kertančios gatvelės tvarkomos kiekvienais metais, nes čia, kaip ir gatvėse, nuolat atsiranda duobių. Tiesa, jų atsiranda ne visur, tad kasmet tvarkomos tik problemiškiausios vietos.

Kėdainių mieste asfaltbetonio duobių tvarkymo darbams iš Kelių priežiūros ir plėtros programos

lėšų šiais metais buvo skirta 80 tūkstančių eurų. Už šiuos pinigus šiemet sutvarkyta 4 000 m2 duobių. Kaimiškų seniūnijų asfaltbetonio duobėms remontuoti šiemet skirta 89 400 eurų, už juos buvo sutvarkyta 4300 m2 duobių