Beglobius gyvūnus gelbstinčios organizacijos „Keturkojis draugas“ atstovai praneša, kad dėl Marselio dar nesulaukė nė vieno skambučio, o katinas viltingai laukia ir net nenujaučia, kad sprendžiamas jo likimo klausimas.

Jis murkia, glaustosi, nori būti myluojamas, ir turbūt galvoja, kad jau gavo savo šansą į laimingą gyvenimą. Tačiau jau daugiau nei dvi savaitės, kaip Marselis klinikoje – jam išrauti keli skaudantys dantys, atlikta kastracija, jis paskiepytas, ir jau už keleto dienų gali keliauti. Tik kur?

„Jei nesurasime šiam nuostabaus charakterio katinui namų, net nedrįstame pagalvoti, kad jam reiktų keliauti atgal į lauką - kur buvo išmestas kaip nereikalingas. Marselis ne jauniklis, tačiau jus džiugintų dar ilgai! Pasirūpintume viskuo, kuo tik reikėtų – priemonėmis, maistu, vet paslaugomis. Tik suteikite Marseliui šansą.

Šiam likimo nuskriaustam gyvūnui jūs galite tapti stebuklu. Ar bent įsivaizduojate koks jausmas pakeisti kažkieno gyvenimą?“, – rašoma organizacijos pranešime.

Jei turite namuose laisvą kampelį ir galite suteikti Marseliui šansą, paskambinkite! 865285882 arba 868442528. Globojamas Vilniuje.