Džeksonvilyje gyvenanti Jessi Dietrich neseniai savo veterinarijos gydytojo paklausė, kas jo darbe yra sunkiausia. Tai, ką gydytojas papasakojo apie gyvūnų užmigdymą, pribloškė Jessi. Netikėtu atsakymu moteris pasidalino tviteryje – jos įrašu pasidalino 42 tūkst. vartotojų ir sulaukė 140 tūkst. paspaudimų „patinka“.

„Auginu juodai baltą katiną Ricką, kuriam du su puse metų. Nors jis sveria vos daugiau nei porą kilogramų, mano gyvenime jis užima labai daug. Veduosi jį pas gydytoją profilaktiškai, nes prieš pusantrų metų jis vos nemirė dėl šlapimo sutrikimų. Gydytojas tuomet jam atliko operaciją, po kurios katinas tapo jautrus infekcijoms. Operacija praėjo sėkmingai, tačiau dabar turime pas gydytoją lankytis dažniau“, – „Bored Panda“ sakė moteris.

Ši patirtis Jessi privertė susimąstyti apie tai, kad vieną dieną su savo augintiniu teks atsisveikinti.

„Nors augintiniai mūsų gyvenimuose pasirodo trumpam laikotarpiui, mes esame didžioji dalis jų gyvenimų. Jie su mumis būna ir džiaugsme, ir liūdesyje, visuomet džiaugiasi mums grįžus namo. Įvertinkite tai, kai ateis metas atsisveikinti visam laikui“, – pataria Jessi.

„Paklausiau veterinarijos gydytojo, kas jo darbe sunkiausia. Jis atsakė, kad 90 proc. šeimininkų, užmigdančių savo augintinius, nenori matyti, kaip užgęsta jų gyvybės. Paskutinėmis savo gyvenimo akimirkomis augintiniai išgąsčio pilnomis akimis dairosi, kur dingo jų šeimininkai. Tai mane sukrėtė“, – tviteryje rašė moteris.

Daugiau rasite čia.