Ariana su savo mama nugabeno šuniukus pas veterinarą, juos pagydė, ir jau visai netrukus mieli mažyliai rado naujus šeimininkus. Visi, išskyrus vieną, kurį Ariana nusprendė pasilikti.

„Visiems radome naujus namus, tačiau įsimylėjau šunytį vardu Sunny ir jį pasilikau. Niekada nesigailėjau dėl šio sprendimo“, – „The Dodo“ sakė Ariana.

Nuo pat pradžių šunelis buvo draugiškas ir žaismingas gyvūnas, puikiai sutarė su kitais moters laikomais šunimis. Sunny turėjo daugybę žaislų, tačiau mėgstamiausiu iš jų tapo labai neįprastas „žaislas“.

Arianos namuose vienas kilimas vis riesdavosi, todėl moteris nusprendė išspręsti problemą kilimo kraštą prispausdama plyta. Žinoma, ilgam plytos palikti niekas neketino, tačiau Sunny taip įsimylėjo plytą, jog planus teko pakeisti.

Šeimininkė pastebėjo, kaip mažylis mėgsta ją graužti ir laižyti, nors kitiems dviems šunims plyta jokių ypatingų jausmų nesukėlė. Vos tik atradęs plytą, Sunny tarytum pakvaišo ir pradėjo su ja žaisti. Keisčiausia tai, kad iš šios „meilės“ šunelis taip ir neišaugo.

„Pastebėjome, kad ūgtelėjęs šuniukas pamėgo šalia plytos miegoti, todėl ją ir palikome ant kilimo. Su mama taip pripratome prie svetainėje gulinčios plytos, kad dabar jos net nepastebime“, – teigė moteris.

Net ir šiandien Sunny palaiko „draugystę“ su plyta. Nors kitiems tai gali pasirodyti keista, tačiau šiedu kartu užaugo ir kartu yra labai laimingi.

„Sunny yra tikras kvailiukas. Jis atrodo laimingas net ir tada, kai patenka į bėdą“, – juokiasi jo šeimininkė.

Daugiau rasite čia.