Šunis vertino tarptautiniai teisėjai, atvykę iš Italijos, Portugalijos, Šveicarijos, Rumunijos, Turkijos, Lenkijos, Suomijos, Švedijos, Slovėnijos ir Armėnijos. Trijose „Litexpo“ salėse kasdien varžėsi daugiau kaip dvidešimties šalių atstovai.

Sekmadienio pavakarę dėl pačio gražiausio šuns titulo Supreme Bis konkurse varžėsi visų trijų dienų gražiausi mažylių, jaunimo, veteranų konkursų, Best in Show konkursų nugalėtojai ir gražiausio Lietuvos šuns rinkimuose laimėję šunys. Supreme Bis konkurso nugalėtoju šįkart tapo čiau čiau KIMBERLEY LIETUVOS LIŪTAS.

Visada džiugu, kai puikiai vertinami ir giriami Lietuvoje išveisti, čia gyvenantys šunis. Čiau čiau kalytė KIMBERLEY yra daugiau kaip 30 metų šiuos šunis veisiančios jonaviškės Loretos Tamaševičienės augintinė (parodoje ją demonstravo Urtė Tamaševičiūtė).
Šunų paroda Vilniuje kovo 3–5 d., Supreme Bis, Entuziastas media nuotr.

Penktadienį pagrindinę parodos taurę laimėjo niūfaundlendas CH BOWATERS PARAMOUNT HERE I AM AT DAYBREAKERS iš Lenkijos. Šeštadienį gražiausio šuns titulas atiteko žaismingam papijonui CH GRIFFIN PRINCESS FANTASY ALONSO (šuo registruotas Japonijos kinologų klube). Sekmadienį nugalėtojo titulu džiaugėsi netrukus dešimtąjį (!) gimtadienį švęsiančio portugalų vandens šuns CH ADVENTURER’S DORIAN GRAY BY ALEX šeimininkai iš Suomijos.
Jau įprasta, kad Lietuvoje vykstančiose tarptautinėse šunų parodose organizuojama edukacinė pramoginė programa lankytojams. Ir šį kartą LKD Mokymo centro edukacijos erdvėje „Pavasaris su augintiniu“ buvo įrengtos kūrybinės dirbtuvės šeimoms bei vaikams, vyko „Protų mūšis“, žaidimai.
Šeštadienį sporto su šunimis entuziastai organizavo Šokių su šunimis (angl. Canine Freestyle) įskaitines varžybas. Pasirodė Lietuvos ir Latvijos sportininkai.
Šunų paroda Vilniuje kovo 3–5 d., Entuziastas media nuotr.

Sekmadienį besidominčius šunų elgsena ir ugdymu susitikti pakvietė dresūros mokyklos „SmartDog“ komanda. Norintieji galėjo su savo augintiniais išbandyti dominančią sporto šaką, šunims ir jų šeimininkams buvo smagu, naudinga.

Gali būti, kad čiau čiau KIMBERLEY bei kitus puikius šunis vėl pamatysime gegužės pabaigoje Molėtų aerodrome vyksiančiose parodose. O jeigu ne, dar laukia Druskininkų, Palangos ir kitos tarptautinės šunų parodos.