„Gyvenimas be augintinių klostėsi puikiai, kol nesusipažinau su savo mergina Megan. Pasirodo, kad ji dievina kates. Jai tereikėjo meiliai pažiūrėti į mane ir aš pasidaviau. Netrukus priglaudėme katę vardu Ickle", – „Bored Panda“ rašė Mike'as.

Kuomet pora parsivedė katę į naujuosius namus, ėmė ieškoti jai patogių žaislų ir baldų. Kačių laipynės jiems atrodė pernelyg paprastas pasirinkimas, todėl pora nusprendė sukurti kažką unikalaus. Taip gimė idėja nutiesti jai Indiana Džounso stiliaus tiltą. Katė greitai pamėgo naują poilsio vietą.

Žinoma, reikėjo laiptelių, kuriais katė galėtų lengvai pasiekti palubėje kabantį tiltą – taip pora prie sienos pritvirtino įvairių lentynėlių. Katė taip pamėgo savo tiltelį, kad jos šeimininkai nusprendė šia idėja pasidalinti su visais kačių gerbėjais ir kartu su „Etsy“ kompanija sukūrė atskirą šių baldų liniją.

„Nors niekada apie tai nesvajojau ir dažnai naktį prabundu čiaudėdamas, šiandien auginu tris kates, be kurių nebūčiau turėjęs galimybės užsiimti tuo, ką šiandien dievinu“, – „Bored Panda“ rašė Mike'as.