„Nuo pat pradžių jis pradėjo kopijuoti šunis“, – „The Dodo“ sakė Francesa. „Kai šunys lodami pribėgdavo prie vartų, jis sekdavo jiems iš paskos ir darydavo tą patį.“

„Jis labai prieraišus, protingas ir tikras išdykėlis“, – pridėjo ji.

Tapęs profesionaliu namų sargu, Peanut susilaukė pelnyto dėmesio, kai jo vaizdo įrašas išplito internete. Vaizdo įraše narsusis kakadu iškelia savo viršugalio plunksnas ir loja kartu su savo keturkojais broliais.

Savo vaidmenį jis atlieka tobulai: net sunku pasakyti, jog šis lojimas – papūgos.

Jau maždaug du dešimtmečius Peanut išlaiko garbingą poziciją tarp šunų.

„Jis buvo tarsi višta perekšlė šunims, kai tie dar tebuvo jaunikliai. Iki šiol jis meiliai prie jų glaudžiasi ir leidžia jiems žinoti savo vietą. Jis čia vadovauja“, – sakė Francesa.

Tačiau dėmesį mėgstantis paukštis moka ne tik loti – jis žino kur kas daugiau triukų.

„Jis atkartoja tiek šunų, tiek žmonių elgesį. Jis mėgsta žiūrėti televizorių, žaisti su šunimis kamuoliu, o kartais jis būna labai triukšmingas“, – sakė Francesa.

Kai Peanut šalia, šeimai niekada nebūna nuobodu. Todėl šeimos nariai kasdien jam leidžia suprasti, kad jis, žinoma, yra „labai geras berniukas“.

„Kakadu – itin prieraišūs paukščiai, kuriems reikia daug dėmesio. Peanut išties jo daug reikalauja. Jis daugiau nei augintinis. Jis mums – šeimos narys“, – sakė Francesa.