„LitBAN“ gimtadienis tapo 300 tūkst. eurų investicija

Kaip rašoma pranešime žiniasklaidai, lietuvių Deivido Celencevičiaus ir Gedimino Geigalo sukurta augintinių priežiūros programėlė patyrė tikrą sėkmę „LitBAN“ penkerių metų gimtadienio renginyje, kuriame Deividas susipažino su verslo angelu Žilvinu Skardžiumi ir po kelis mėnesius trukusių derybų, šių metų spalį Žilvino vadovaujama UAB „Globalūs Investiciniai Sprendimai“ skyrė 300 tūkst. eurų investiciją.

„Matome, kad augintinių sektorius sparčiai auga, o kartu su juo didėja ir poreikis priežiūros paslaugoms, kurios atitinka augintinių gerovę. Esame įsitikinę „Boop“ komandos kompetencijomis, o mūsų investicija užtikrins sėkmingą paslaugų plėtrą.“ – komentuoja verslo angelas Žilvinas Skardžius.

„Ši investicija leis mums sparčiau plėstis į kitas šalis. Norime, kad „Boop“ taptų kaimyninių šalių ir Skandinavijos lydere augintinių priežiūros rinkoje“, – sako „Boop“ vienas iš įkūrėjų Deividas Celencevičius.

„If“ draudimo bendrovė – pirmoji partnerė

Pirmoji „Boop“ programėle patikėjo draudimo bendrovė „If“ ir tapo strategine partnere, teikiančia išskirtinį augintinių draudimą priežiūros metu. Joana Margytė, „If“ partnerių plėtros vadovė, dalijasi, jog „Boop“ yra inovatyviausias ir sparčiausiai augantis „If“ augintinių draudimo partneris Baltijos šalyse ir džiaugiasi sėkmingu bendradarbiavimu jau antrus metus.

Svarbiausia augintinių saugumas

Programėlė vienija augintinių šeimininkus ir žmones norinčius prižiūrėti ir mylėti jų keturkojus. Šeimininkas įkelia augintinio priežiūros skelbimą, o prižiūrėtojas, esantis netoliese – renkasi augintinį ir pasiūlo paslaugą pagal savo įkainį. Ir šeimininkui lieka išsirinkti iš keletos pasiūlymų, pagal patirtį, kitų šeimininkų ankstesnius vertinimus ir atsiliepimus. Augintinis gali būti papildomai apdraustas priežiūros metu nuo nelaimingų atsitikimų, ligų ir žalos kitiems. Sutartis apibrėžia šeimininkų ir prižiūrėtojų teises ir atsakomybes.

Programėlės sėkmė – mylintys augintinių prižiūrėtojai

„Boop“ išsiskiria nuo tradicinių augintinių viešbučių, siūlydama priežiūrą šeimininko ar prižiūrėtojo namuose. Katinėlio atveju – dažniausiai prižiūrėtojai atvyksta į šeimininkų namus, o šunys vyksta į prižiūrėtojų namus bei kartu keliauja į ofisą ir kitas vietas. Augintinis gauna maksimaliai dėmesio ir pasitaiko net kuriozinių atvejų kai augintinis nenori vykti atgal pas šeimininkus.

Pirmose vietose – „Google Play“ ir „App Store“

Vasarą programėlė buvo pasiekusi pirmąsias vietas pagal atsisiuntimus „Google Play“ ir „App Store“ visoje Lietuvoje. Liepa ir Rugpjūtis – aktyviausi atostogų mėnesiai bei daugiausiai augintinių priežiūros paslaugų užsakymų. Tuo laikotarpiu programėle aktyviai naudojasi apie 15 tūkst. narių per mėnesį.

Iš meilės augintiniams

„Boop“ komandą sudaro penki savo sričių profesionalai – Deividas, Gediminas, Gerda, Tomas ir Mindaugas. Visi turi augintinius – katinėlius ir šunis, teikia ir naudojasi „Boop“ priežiūra. Tai ne tik padeda kurt bei gerinti programėlės funkcionalumą, bet ir kuria stiprų ryšį su „Boop“ prižiūrėtojų bendruomene. Ir viskas iš meilės augintiniams.

Apie „Boop“

„Boop“ yra lietuvių sukurta mobilioji programėlė, kuri padeda šunų ir kačių šeimininkams rasti priežiūrą išvykų metu. Programėlė sėkmingai veikia jau trečius metus ir turi virš 30 tūkst. bendruomenės narių visoje Lietuvoje. „Boop“ šiuo metu vertinama 3 milijonais eurų. https://boop-app.pet