Mano brolio žmona vieną dieną paskambino man ir paprašė, ar negalėčiau padaryti keletą nuotraukų su jos šunimi, bulmastifu Alfu. Buvau sukrėsta, kai ji pasakė, kad Alfui diagnozuota piktybinė vėžio forma. Nusprendėme visą popietę praleisti kartu ir sekti šunį su kamera.

Norėjau įamžinti jų ypatingą ryšį ir visas veiklas, kuriomis jie mėgo kartu užsiimti, kol Alfas vis dar galėjo judėti ir buvo geros savijautos.

Patraukėme į pievas, kuriose ji vaikščiodavo su Alfu, surengėme nedidelį pikniką. Alfas gaudavo skanėstų, kad neprarastų motyvacijos. Jis dievino skanėstus ir gerą poilsį.

Jie įsėdo į automobilį kartu pasivažinėti, tuo metu Alfas kaip ir visada sėdėjo ant keleivio sėdynės priekyje, šalia šeimininkės.

Dori brangina šunis, jie jai yra daugiau nei šeimos nariai. Pastaraisiais metais ji priglaudė keletą bulmastifų iš kelių prieglaudų. Ji visuomet rinkosi vyresnius ir turinčius sveikatos problemų šunis, kad galėtų paversti juos laimingais jaukiuose namuose.

Alfo nebėra tarp mūsų, neilgai trukus jis iškeliavo, po fotosesijos praėjus vos kelioms savaitėms, tačiau jis visada išliks šiose ypatingose nuotraukose ir šeimininkų širdyse.

Visą fotosesiją rasite čia.