Prieglaudos darbuotojas atiduoti šio stambaus katino neskubėjo.

„Kai išėjome, negalėjome nustoti galvoję apie tai, kaip būtų smagu parsivesti katiną namo ir padėti jam numesti svorio. Kitą dieną, vos tik prieglaudai atsidarius, grįžome į ją. Darbuotoja papapasakojo, kad ankstesnis Bronsono šeimininkas mirė. Būdamas 3 metų, katinas svėrė 16 kilogramų. Tikėtina, kad jo senasis šeimininkas nesaikingai maitino gyvūną maisto likučiais nuo stalo. Vis dėlto, pamatę gyvūną, jį pamilome“, – „Bored Panda“ rašė M. Wilsonas.

Pora gyvūną parsivedė namo ir rūpestingai sudarinėjo katinui dietą. Pamažu šiam pradėjo kristi svoris. Šeimininkai prižiūrėjo ne tik katino mitybą, bet ir pasirūpino, kad šis pradėtų daugiau judėti. Šeimininkai nunešdavo katiną laiptais žemyn, kad šis į savo mėgstamą pogulio vietą užbėgtų jais aukštyn.

Katino pokyčius gali matyti visi – šeimininkai sukūrė instagramo paskyrą, į kurią kelia katino nuotraukas. Per porą mėnesių katino pastangas pradėjo sekti 13 tūkst. sekėjų, kurie negaili patarimų, kaip padėti katinui.

Šeimininkai katino nespaudžia ir yra numatę, kad kiekvieną mėnesį katinas numestų po pusę kilogramo. Šiuo metu jis jau spėjo atsikratyti vieno kilogramo.

A post shared by Bronson the cat (@iambronsoncat) on May 20, 2018 at 11:01am PDT

Daugiau rasite čia.