Atrodė, kad šunelis tiesiog ėmė ir išnyko – vis dėlto, iš tiesų jis atsidūrė pavojingiausioje vietoje, kokia tik gali būti uolėtoje vietovėje.

Negalėdami rasti augintinio, jo šeimininkai kreipėsi į vietinius ugniagesius – Ituporangos karinių ugniagesių departamentą. Nors pirmąją dieną šiems nepavyko surasti šuns, jie nepasidavė ir ieškojo toliau.

Vis dėlto, antroji paieškų diena buvo sėkminga. Pasirodo, kad Neguinho apie 45 metrus slydo nuo stataus, uolėto šlaito, o šis kritimas gyvūnui paliko vos vieną įbrėžimą galvoje. Dar labiau neįtikėtina yra tai, kad gyvūnas net 6 dienas ištvėrė be maisto ir vandens.

Norėdami apsaugoti šunelį, ugniagesiai turėjo veikti greitai. Rizikuodamas savo gyvybe, vienas ugniagesys leidosi žemyn gelbėti Neguinho. Nufilmuotame vaizdo įraše galima matyti, kaip išgelbėjama nusilpusio ir išsigandusio šuns gyvybė.

Galų gale, gyvūnas grįžo pas šeimininkus sveikas ir gyvas. Nors kai kam šis ugniagesių pasiaukojimas gali pasirodyti beprasmiškas, Neguinho šeimai jis buvo be galo reikšmingas.

„Vietą, kurioje įstrigo šuo, pasiekti buvo labai sunku. Vis dėlto, jį išgelbėję jautėmės labai laimingi. Dar viena sėkmingai įvykdyta misija“, – rašoma ugniagesių departamento paskyroje socialiniame tinkle.

Daugiau rasite čia.