Prieš 4 mėnesius laimingą kalytę Luną priglaudė Anna Carolina Lima ir jos sužadėtinis. Lima pastebėjo Luną gatvėje ir nusprendė priimti ją į savo namus Brazilijoje. Apsipratusi naujuose namuose, netrukus Luna buvo nuvežta susipažinti su Limos senele, pas kurią liko porai valandų.

Kalytei apsipratus prie senelės, šeimininkė be baimės jai paliko augintinę, kol pati išvyko pietauti. Tuo metu senelė nusprendė nueiti įprasto pogulio ir, kaip kaskart eidama miegoti, išsiėmė savo protezus. Prieš atsiguldama, protezus paliko po pagalve. Senelė neįtarė, kad jos veiksmus stebėjo išdykęs šunelis, kuris pamatė puikią progą iškrėsti išdaigą.

Kalytė greitai pagriebė protezus iš po pagalvės. Prabudusi senelė pasigedo protezų, o protezų paieškos buvo bevaisės. Šeimai prireikė poros valandų, kol paaiškėjo, jog protezus pavogė Luna.

Grįžusi ir išgirdusi apie šį nutikimą, kalytės šeimininkė Lima suskubo ieškoti augintinės, mat įtarė, jog tai jos darbas. Ir, žinoma, ji rado savo augintinę su plačia šypsena... su senelės dantimis.

Kalytę pralinksmino šeimos paieškos. Net ir sučiupta nusikaltimo vietoje, Luna nesijautė nė kiek prasikaltusi. Ji nė neketino grąžinti protezų. Prireikė šiek tiek pastangų, kol senelė atgavo savo dantis. Lunos šypsena vėl atrodė įprastai, ir, žinoma, niekas negalėjo ant jos pykti. Visai kaip ir internautai, kuriuos nuotraukos su Lunos išdaiga privertė leipti juokais.