„Šiandien ryte vedžiojant šunį sutikau moterį su šuniuku, kuri pranešė šią žinią. Pasirodo, Dainavos parke šiandien, gal ir prieš tai, dviračiu važinėja suaugęs vyras, su mėlynu šalmu ir dviem krepšiais, iš kurių traukia ir mėto nuodus. Moteriai paklausus, ką ponas daro, jis atsakė: „Čia nei vieno šuns man nebeliks“.

Moteris pasakė, kad iškvies policiją, bet jis staigiai numynė tolyn. Prašau paviešinkite tai, kad žmonės būtų atsargūs vedžiojant savo keturkojį draugą ir jei pamatys šį žudiką, tegul staigiai kviečia policiją“, – penktadienį informacija su naujienų portalu „Kas vyksta Kaune“ pasidalijo skaitytoja.

Anot jos, vyras, galimai nuodijantis gyvūnus, Dainavos parke buvo pastebėtas rugsėjo 29 dieną 9.30-11 val. ryto.

„Nuotraukų neturiu, moteris, kuri matė visą tai, teigė, kad plikus nuodus, be maisto mėtė. Ji taip pat teigė, kad kaimynės šuo jau jaučiasi blogai“, – pridūrė moteris.

Tuo metu kaip antradienį naujienų portalą „Kas vyksta Kaune“ informavo Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato (Kauno apskr. VPK) Komunikacijos poskyris, parko teritoriją aptarnaujantys Kauno miesto Dainavos policijos komisariato pareigūnai pranešimo ar pareiškimo dėl tokio įvykio nėra gavę.

„Tyrimų dėl tokių atvejų šiais metais nebūta“, – pridurta Kauno apskr. VPK komentare.