Į „Kino po žvaigždėmis“ atidarymą atvyko ir socialinių tinklų žvaigždė Simona Burbaitė, tinklaraštininkė Urtė Mikelevičiūtė, aktorės Gabija Jaraminaitė ir Gabija Siurbytė, dainininkė Girmantė Vaitkutė. Renginio svečius džiazo melodijomis pasitiko saksofonistai Artiom Zalizko ir Nedas Latovinas, skelbiama pranešime žiniasklaidai.

„Žiūrėti filmą lauke – unikali patirtis, kuriai reikia ir ypatingų filmų. Weso Andersono kuriamas kino pasaulis būtent toks, ypatingas – čia netikėtais amplua pasirodo aukščiausios prabos aktoriai, čia melancholija dera su ironija, o kiekvienas kadras yra tobulos simetrijos ir spalvų derinys. Weso Andersono filmai yra tarsi juvelyro gaminti pyragaičiai – tobuli savo išore, nepamirštami vidumi“, – sako „Kino po žvaigždėmis“ vadovė Andrė Balžekienė.

Pirmąją rugpjūčio savaitę žiūrovų lauks siurrealistinės estetikos pripildytas maestro Wong Kar-wai filmas „Meilės laukimas“, intelektuali prancūziška komedija „Kvepalai“. Į meilės sau pamokas pakvies „Rozos vestuvės“, kurį renginyje pristatys žurnalistė, laidų vedėja, „Laimės dieta“ įkūrėja – Rimantė Kulvinskytė. Į Itališkų aistrų sūkurį nukels romantika kerinti kino juosta „Geriausi mūsų metai“.

Kinas po žvaigždėmis“ Vilniaus Valdovų rūmų kieme žiūrovų lauks kiekvieną darbo dienos vakarą iki pat rugpjūčio 27 d.

Pagal šiuo metu galiojančius teisės aktus, bilietas į „Kinas po žvaigždėmis“ filmų seansus galioja tik su Galimybių pasu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)