Pasitinkant Šv. Valentino dieną šeimynininis duetas rengiasi papasakoti jautrią meilės istoriją – su Valstybiniu pučiamųjų instrumentų orkestru „Trimitas“ ir maestro Ugniumi Vaiginiu rengiamas jausmingas koncertas „Meilė keičia viską“.

Vasario 14 dieną Radvilų rūmų muziejaus salėje skambės legendinės E. Piaf, A. L. Weberio, E. Presley, J. Cechanovičiaus, T. Leiburo ir kitų autorių dainos bei instrumentinės kompozicijos.

G. Lileikaitė studijuoja vokalą Lietuvos muzikos ir teatro akademijoje, dalyvauja įvairiuose televizijos projektuose. Ji debiutavo operų pastatymuose Lietuvos nacionaliniame operos ir baleto teatre, Vilniaus miesto operoje.

Daugiau nei 20 skirtingų operos vaidmenų sukūręs T. Pavilionis klausytojams pažįstamas puikiai – jis yra populiarios grupės „El Fuego“ narys, nuolat gastroliuojantis užsienyje. Neliko nepastebėti ir jo profesiniai pasiekimai – 2014 m. nominuotas „Auksiniam scenos kryžiui“ ir „Padėkos kaukei“, o 2015 m. solistui įteiktas „Operos vilties“ apdovanojimas.

Valstybinio pučiamųjų instrumentų orkestro „Trimitas“ koncertinis braižas nepalieka abejingų – šventinę dieną dirigento U. Vaiginio batutai paklus ir melancholiškos dainos, jausmingi svingo taktai, ir energingi instrumentiniai opusai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją