Įsigytas bilietas sukėlė įtarimų

Žiūrovas šiuokart pasielgė apdairiai, – įtardamas, kad bilietas padirbtas, kreipėsi į teatro kasą, prašydamas patikrinti, ar jo bilietas tikras.

„Bilietas padirbtas neprofesionaliai. Tas, kuris padirbinėjo, „pamiršo“ įrašyti vietas salėje, kur žiūrovas turėtų sėdėti. Bilietas į teatrą be vietos – jau kelia įtarimą. Kasoje paaiškėjo, kad bilieto šablonas apskritai ne mūsų teatro, neradome ir tokio vartotojo, tad informavome, kad bilietas padirbtas“, – pasakojo S. Jurėnė.
Spektaklis "Panika", Nacionalinis Kauno dramos teatras (D. Stankevičiaus nuotr.)

Žiūrovas teatro atstovams pasakojo, kad bilietą pirko internetu, rado pasiūlymą feisbuko grupėje „Bilietai: ieškau, parduodu, keičiu“.

„Yra žmonių, kurie perparduoda bilietus. Šitas atvejis unikalesnis tuo, kad perpardavinėtojas kalbėjo angliškai, užrašai ant bilieto – taip pat anglų kalba. Dar vienas keistesnių momentų, kad į spektaklį, kuris be titrų anglų kalba“, – atpažįstamumo ženklus vardijo S. Jurėnė ir pridūrė, kad visgi perkant ne iš oficialių platformų reikia būti ypač atidiems. Ypač į populiarius spektaklius tokius kaip „Panika“, „Palata“, „Kai mes būsime jauni“, į kuriuos bilietai dingsta akimirksniu.

Ragino sekti teatro naujienas, užsisakyti naujienlaiškį

Deja, į šiuos spektaklius, S. Jurėnė pažymėjo, bilietų jau nebėra – išparduoti iki kovo mėnesio, iki kol vyks spektaklis.

„Todėl lieka tik paraginti, kad žiūrovai būtų atidūs. Socialiniuose tinkluose įsidėjome pranešimą apie šį netikėtą atvejį. Tikimės, kad žmonės į tai atkreips dėmesį“, – kalbėjo pašnekovė.
Spektaklis "Panika", Nacionalinis Kauno dramos teatras (D. Stankevičiaus nuotr.)

Bilietus į pavasario repertuaro spektaklius, S. Jurėnė sakė, bus galima įsigyti maždaug sausio mėnesio pabaigoje. Ji ragino sekti teatro naujienas, užsisakyti naujienlaiškį.

„Pirmieji žiūrovai jau turi savo taktikas, kaip gauti bilietus, – seka, budi, laukia. Galiausiai, galima prieš spektaklį užeiti į teatrą arba pasiskambinti, pasiklausti, galbūt kažkas ateiti negalės“, – rekomendacijomis, kaip įsigyti nepadirbtą bilietą dalinosi S. Jurėnė.

Na, ir paprasčiausias būdas – ieškoti kitų spektaklių, kurie, anot S. Jurėnės, tikrai gali būti įdomūs, patrauklūs, ir bilietai – dar neišparduoti.

NKDT informuoja, kad bilietus į spektaklius saugu įsigyti oficialiame teatro internetiniame puslapyje, taip pat teatro kasoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją