Panašiais “išsišokimais” P. Giuntas pasižymi jau ne pirmą kartą. Kaimelyje jis pagarsėjęs kaip didelis melagis, pagyrūnas, nepažabojamas avantiūristas, linkęs įsivelti nuotykius. Kaip teigia kaimelio gyventojai, prasimanyti nebūtas istorijas ir taip sukelti priešišką aplinkinių reakciją – tai vaikino kasdienybė.

Tačiau vakar skandalistas nustebino ir daug mačiusius: nekviestas atėjo į vestuves, vėliau pagrobė nuotaką ir patraukė su ja į kalnus. Kaip pasakojo jaunikis, P. Giuntas jo išrinktąją nešėsi “lyg paršiuką”.

Kas P. Giuntą pastūmėjo dar vienam chuliganiškam poelgiui, kol kas lieka neaišku. Neatmetama pavydo versija. Vestuvių užkulisiuose sklandė kalbos, jog į istoriją įsivėlusi kita mergina – kaimo naujakurių duktė Solveiga. Anot vieno iš vestuvininkų, šventės metu P. Giuntas akivaizdžiai rodė dėmesį minėtai merginai, kvietė ją šokti, tačiau buvo atstumtas. Tolimesnius įvykius kalnuose seka mūsų korespondentai.

Oskaro Koršunovo spektaklį “Peras Giuntas” pagal Henriko Ibseno pjesę žiūrovai galės išvysti tik vieną dieną. Rugsėjo 30 d. jis bus rodomas du kartus “Menų spaustuvės” Juodojoje salėje. Tarptautinis Vilniaus teatro festivalis “Sirenos” šiais metais vyks rugsėjo 26 – spalio 6 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)