Kaip pavyko sužinoti, Peras Giuntas moterį paliko jos neperspėjęs ir nieko nepaaiškinęs. Pora miške įsirenginėjo namą, mąstė apie bendro gyvenimo ateitį, tačiau vieną dieną vaikinas paslaptingai dingo – tiek iš moters gyvenimo, tiek iš aplinkinių kraštų. Paklausti, ką žino apie keistai prapuolusį vaikiną, žmonės sakė jį buvus pramuštgalviu ir dideliu nenuorama. Toks poelgis jų nestebina.

Dar kiti tikino girdėję gandų apie P. Giunto tolimesnius nuotykius svetimuose kraštuose.

Žurnalistams pavyko pamatyti minėtą girių moterį, sėdinčią šalia trobelės su dideliu mediniu skląsčiu ir elnio ragais virš durų. Ji verpė, žvelgė į kelią ir traukė graudžią dainą apie slenkančius metų laikus ir duotą pažadą amžinai laukti grįžtančio bernelio.

Oskaro Koršunovo spektaklį “Peras Giuntas” pagal Henriko Ibseno pjesę žiūrovai galės išvysti tik vieną dieną. Rugsėjo 30 d. jis bus rodomas du kartus “Menų spaustuvės” Juodojoje salėje. Tarptautinis Vilniaus teatro festivalis “Sirenos” šiais metais vyks rugsėjo 26 – spalio 6 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)