Darbo erdvės imitacija , sukoncentruojant kurybinių minčių variacijas ir netikėtas fantazijas, atsirandančias susikaupimo ir įtempto darbo procese. Savotiškų nukrypimų nuo "normos" filtras, kuris , lyg aukso ieškotojo sietas - išgrynina originalius, spontaniškus ir nuoširdžius - neplanuotus ir nesuvaidintus grynuolius - vaizdinius ir emocinius.

Parodoje instaliuotos eksponavimo sistemos - sukoncentruos žiūrovo
dėmesį, o šviesos instaliacijos prisidės prie nuosavos/individualios erdvės sukūrimo. Fotografiniai vaizdai - aktai ir peizažai tarsi nubrėš ribas, kuriose ir klaidžioja slapčiausios mintys ir troškimai.

Saulius Paukštys gimė 1964 m., Vilniuje.
1987 m. baigė Kauno politechnikos institutą. Nuo 1989 m. yra Lietuvos fotomenininkų sąjungos narys ir iki 1990 dirbo Lietuvos fotografijos meno draugijoje. 1990-2000 m. dirbo Vilniaus dailės akademijoje. Nuo 1994 m. vadovauja fotografijos studijai „Fototeatras“.

Parodose dalyvauja nuo 1986 m.

Paroda/Instaliacija „Darbo kabinetas“ veiks iki 2014 m. rugsėjo 20 d. Parodos lankymas nemokamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)