Atidarant „Fluxus Ministeriją“ buvo teigiama, kad projektas gyvuos metus, tačiau projekto iniciatorių ir koordinatorių pastangomis „Fluxus Ministerijos“ gyvavimas buvo pratęstas dar pusmečiui.

"Fluxus Ministerijos" iniciatoriai džiaugiasi, kad per šiuos metus "Fluxus Ministerija" tapo vienu svarbiausių objektų Gedimino prospekte - tarybinius laikus menančiame pastate praeiviai nuolat galėjo matyti minias žmonių, besiklausančių džiazo, šokančių Lotynų Amerikos šokius, ar klausytis Fluxus studijose repetuojančių muzikantų, "Fluxus Ministerijoje" netrūko koncertų, pasirodymų, parodų.

„Fluxus šiandien jau nėra vien erdvė, kur menininkai gali kurti, o kultūrinių renginių ištroškę – lankytis. „Fluxus Ministerija“ tapo savotiška bendruomene, atskira respublika, alsuojančia laisvės dvasia, kurioje kuriantys ir besilankantys pažįsta vieni kitus, bendrauja. Ji tapo neatsiejama gyvenimo dalimi daugeliui“, - mintimis dalijosi „Fluxus Ministerijos“ viceministras, Vilniaus miesto savivaldybės tarybos narys Edgaras Stanišauskas.

"Fluxus Ministerijos" atstovai ragina menininkus ir kultūros mylėtojus kartu džiaugtis paskutinėmis akimirkomis, kuriančius ir turinčius ką parodyti, kreiptis į "Fluxus Ministerijos" kontaktinius asmenis bei pasinaudoti paskutinėmis progomis "Fluxus Ministerijos" erdvėse surengti parodas, koncertus, pasirodymus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją