Viena labiausiai užimtų LNDT trupės aktorių Toma Vaškevičiūtė leidžiasi į naują gyvenimo etapą – išeina gimdymo ir motinystės atostogų – todėl ją įvairiuose spektakliuose pavaduos trys aktorės.

Spektakliuose „Raganosiai“ (rež. Antanas Obcarskas) ir „Miegantys“ (rež. Oskaras Koršunovas) Tomos vaidmenis perims Žygimantė Jakštaitė, Oskaro Koršunovo „Tartiufe“ vilioklę Elmirą, kol Tomos Vaškevičiūtės nebus, vaidins Rimantė Valiukaitė, o Lauros Kutkaitės režisuotoje „Sirenų tyloje“ į sirenų komandą įsijungia Oneida Kunsunga. Kituose spektakliuose, kur vaidina Toma Vaškevičiūtė, jau yra dublerės, todėl jos ir pakeis aktorę.

Teatre nuo šiol vaidmenį turės ir reperis Vytautas Medineckas, žinomas Ironvyto vardu, kuris spektaklyje „Išvarymas“ (rež. O. Koršunovas) pakeis aktorių Irmantą Jankaitį. Spektaklyje „Lokis“, rež. L. Twarkowski, irgi išvysime naują aktorių – Povilas Budrys vaidins policininką vietoje Sauliaus Bareikio.

Vaidmeniu spektaklyje „Metamorfozė“ LNDT debiutavusi Vaidilė Juozaitytė nuo šiol vaidins Lietuvos nacionalinio dramos teatro spektakliuose „Raganosiai“, kur dubliuosis su Aiste Zabotkaite, ir spektaklyje „Tartiufas“, kur dubliuosis su Agnieška Ravdo.

Į Didžiąją sceną grįžtančiame spektaklyje „Įstabioji ir graudžioji Romeo ir Džuljetos istorija“ (rež. O. Koršunovas) Aurelijus Pocius vaidins vietoje Ryčio Saladžiaus ir Gerda Čiuraitė vietoje Gailės Butvilaitės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją