Mario Biondi su muzika susipažino dar vaikystėje – jo tėtis Stefano Biondi šalyje buvo garsus atlikėjas, dainų autorius, o pats Mario savarankiškai į savo kūrybą žengė kiek vėliau.

Nepaleisdamas savo aistros dainuoti Mario atsakingai mokėsi ir studijavo anglų kalbą. Dar 1988 metais Mario Biondi pradėjo akompanuoti tarptautiniu mastu žinomam soul muzikos artistui, kuris dainininkui po truputį padėjo kilti išsvajotos karjeros laiptais.

Pirmasis Mario albumas, pavadinimu „Handful of Soul“, dienos šviesą išvydo 2006 metais, o jame iš viso tilpo dvylika dar niekam negirdėtų dainų. Šis albumas Italijoje sulaukė tokios didelės sėkmės, kad vos už kelių mėnesių buvo apdovanotas keturiais platininiais diskais, taip publika susipažino su pirmaisiais Mario hitais ir amžinai pamilo visiems puikiai pažįstamą „This is What You Are“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją