Kelis mėnesius trukusiame muzikinių vaizdo klipų konkurse dalyvavo per šimtą dalyvių iš viso pasaulio. Vis dėlto daugiausia komisijos simpatijų ir publikos balsų surinko lietuvių klipas, nufilmuotas Nidoje.

Muzikinio vaizdo klipo iniciatorius, režisierius ir atlikėjas Š. Meškys džiaugėsi, kad tautiečių palaikymas konkurse buvo milžiniškas. „Įspūdingas gerbėjų aktyvumas mums buvo maloniai netikėtas. Iš visos širdies džiaugiuosi šia pergale ir dėkoju visiems mus palaikiusiems. Tai įkvėpimas eiti pirmyn, nesustoti ir kurti grožį“, – sakė Š. Meškys.

Fotografas Š. Mažeika liko maloniai nustebintas, kad muzikinis vaizdo klipas sudomino publiką, buvo pastebėtas organizatorių ir pripažintas geriausiu. „Ačiū tautiečiams už palaikymą ir tikėjimą. Jūsų balsai nebuvo veltui. Parodėme jėgą vienybėje! Tai skatina ir toliau tobulėti, kurti, bandyti naujus dalykus bei sąžiningai stengtis“, – dėkojo Š. Mažeika.

Kviečiame pasižiūrėti lietuvių kūrėjų Šarūno Meškio ir Šarūno Mažeikos sukurtą vaizdo klipą:

Nugalėtojams atiteks kompozitoriaus Y. Tierseno įsteigti simboliniai prizai – klavišinis instrumentas „Toy piano“, paties kompozitoriaus pasirašyti audio įrašai ir kt.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)