Jis bus įteiktas muzikantui, kurio improvizacija festivalio metu bus išskirtinė, - kaip sako džiazo gurmanai – privers publiką nutilti, o paskui prapliūpti plojimų lietumi.

“Kalnapilio improvizacijos” prizo laimėtojas gaus specialų alaus daryklos prizą – “Kalnapilio” alaus prenumeratą iki metų pabaigos.

Kad ir kur gyventų nominacijos nugalėtojas, Panevėžio alaus darykla jam pristatys “Kalnapilio Export” alaus siuntą, kurios turėtų užtekti visiems metams.

“Džiazas – svarbi “Kalnapilio” alaus įvaizdžio dalis. Esame įsitikinę, kad “Kaunas Jazz” dalyviai ir šiais metais klausytojams suteiks ypatingai malonių akimirkų. Na, o mes pasirengę patvirtinti, kad “Kalnapilis” yra tikras džiazuojančių sielų alus. Karščiausios improvizacijos autoriui specialų prizą pažadu įteikti iš karto po jo pasirodymo, ant scenos ”, - sakė “Kalnapilio” ir “Vilniaus tauro” generalinis direktorius Ovidijus Jankauskas.

Jau antrus metus iš eilės “Kalnapilis” yra pirmaujančio Lietuvos džiazo festivalio “Kaunas Jazz” alus, daugelio kitų džiazo ir bliuzo projektų ilgametis rėmėjas.

Šiais metais jungimosi procesą baigiančios “Danish Brewery Group” priklausančios alaus daryklos “Kalnapilis” ir “Vilniaus tauras” – visos eilės prestižinių Lietuvos kultūros, meno ir sporto renginių rėmėjas. Tarp jų – Kauno ir Klaipėdos džiazo festivaliai, festivalis Varniuose “Bliuzo naktys”, Teatro diena, festivalis “Vilniaus dienos”, Lietuvos Tautinis olimpinis komitetas, FIBA Čempionų taurės Šiaurės konferencijos varžybos, Lietuvos futbolo “A” lyga ir kt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją