Tik atvykęs į Adomaičių sodybėlę Gytis Paškevičius su visa šeima apžiūrėjo jaukų namelį ant ežerėlio kranto. Kiek vėliau negalėdamas atsispirti savo aistrai – žvejybai, Gytis užmetė meškerę. Prie jo prisijungė ir Linas. Gyčiui sėkmė nusišypsojo plačiau – muzikantas pagavo eršketą.

“Nedvejodami kartu su Linu nutarėme eršketą paleisti, nes tai geras ženklas mūsų turo pradžiai. Paleidom į plačius vandenis prabangią žuvį, kaip ir paleidžiame į gyvenimą mūsų prabangų turą,” – sakė Gytis Paškevičius.

Nors eršketui ir pasisekė, atlikėjai nebuvo tokie gailestingi karšiams bei plekšnėms. Linas savo firminėje rūkyklėlėje žuvis skaniai išrūkino. O ką jau kalbėti apie gardžiai pamarinuotą žvėrieną, kurią visi svečiai valgė apsilaižydami pirštus.

Vėlai vakare liejosi Gyčio anekdotai, skambėjo įvairiausios lietuviškų hitų versijos, tarp kurių ir Vytauto Kernagio “Kalifornija”, ir Pieno lazerių “Aš tavo kūnas” ar net Pompos “Dumblas”. Prie linksmo, improvizuoto koncerto mielai prisijungė ir simfoninio orkestro dirigentas Ričardas Šumila.

“Dirbant prie tokių galingų turų ar festivalių visai komandai tiesiog būtina susicementuoti ir palaikyti ne tik darbinius, bet ir šiltus, draugiškus santykius. Tik taip gimsta dar stipresnės idėjos,” – įsitikinęs Linas Adomaitis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (84)