„Mano meilė automobiliams yra labai sena. Kadaise aš pat slabai norėjau būti automobilių dizainerių, nors tais laikais ši svajonė buvo nereali ir neįgyvendinama. Tačiau iki šiol esu išsaugojęs apie tris šimtus automobilių brėžinių. Nežinau kodėl, bet nuo senų laikų tokie automobiliai man asocijuojasi su mano kurtais svajonių automobiliukais“, - naujienų portalui DELFI pasakojo E. Skerstonas.

Anot socialinių mokslų daktaro ir žinomo mados eksperto, svarbi ne tik savęs ir savo aplinkos priežiūra, bet ir aplinkos estetizavimas. Tačiau toks reiškinys mūsų kraštuose kol kas dar labai retas.

Ekspertas pabrėžia, kad svarbu ne vaikytis madų, bet suvokti, kokia tavo, kaip asmenybės vaidmuo madų pasaulyje. Gyvensenos kultūros, estetizavimo aplinka taip pat yra labai svarbi.

„Automobiliai man visada buvo labai svarbūs. Jaučiu didelę simpatiją šiai pramonės šakai. Nors ir turiu teises, bet nevairuoju“, - pasakojo E. Skerstonas.

Renginio akimirkos - DELFI galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)