Apkeliavęs festivalius Europoje ir pristatytas šalia kitų aktualių Europos filmų, tokių kaip M.Biasin filmas „Sublime“, ar neseniai Scanoramoje rodytas G.Guðmundsson filmas „Nekaltos būtybės“, šis paaugliškas coming-of-age filmas bus rodomas didžiuosiuose Lietuvos miestuose gruodžio mėnesį.

„Leisk man svajoti“ – tai drama apie dviejų paauglių, brolių Andriaus (akt. Liudvikas Račys) ir Mindaugo (akt. Rojus Razmas) paauglystės sunkumus.

Abu jaučiasi vieniši ir palikti likimo valioje, bet jų gyvenimas pradeda keistis, kai į mokyklą atvyksta du amerikiečiai paaugliai, kurie tampa jų draugais.

Per keistus ir nejaukius nesusipratimus, broliai pirmą kartą patiria pirmąją meilę ir draugystę. Tai filmas apie pirmus kartus, paauglišką naivumą ir nekaltą meilę.

Filme taip pat vaidina akt. Sonata Visockaitė, antraplanį vaidmenį ir vieną paskutinių vaidmenų kine atliko ir Ina Marija Bartaitė.

V. Tinteris – kino režisierius ir scenarijaus autorius, mokėsi Baltijos medijų ir kino mokykloje (BFM) Taline bei Prahos kino mokykloje (FAMU).

2018 metais įkūrė video produkcijos kompaniją „Screen Saviors“ (screensaviors.eu) Taline ir dirba kaip laisvai samdomas montuotuojas/režisierius visoje Europoje.

Filmo premjeros renginys ČIA.

Filmas bus rodomas:

Vilniuje gruodžio 1, 2, 4 dienomis Skalvijos kino centre

Kaune gruodžio 3, 4 dienomis Romuvos kino teatre

Klaipėdoje gruodžio 4, 10, 11 dienomis kino teatre „Arlekinas“.

Daugiau naujienų apie filmą ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją