Mažoji spektaklių retrospektyva prasidės nuotaikingu pasakojimu „Mano senelis buvo vyšnia“. Šį spektaklį, kuriame pasakojama apie gražią, vyšniomis ir vasara kvepiančią begalinę Tonino meilę seneliui, Keistuolių teatras skiria visiems tėveliams, seneliams, proseneliams, sveikindamas juos su Tėvo diena. Taip pat šį spektaklį teatras dovanoja ir kaip sveikinimą mažiesiems žiūrovams – Tarptautinės vaikų gynimo dienos proga.

Prie Keistuolių sveikinimų vaikučiams prisideda ir Lietuvos teatrų vaikams ir jaunimui asociacija „Lietuvos Asitežas“.

Birželio 6 d. 19 val. bus rodoma naujausia premjera suaugusiems – Agniaus Jankevičiaus režisuota vokiečių dramaturgų Andreaso Sautero ir Bernhardo Studlaro pjesė „A. – visai kita“. Šiais metais vykusiame Lietuvos teatrų pavasaryje spektaklio režisierius Agnius Jankevičius buvo apdovanotas prizu už dramos ir judesio meno sintezę šiame spektaklyje.

Birželio 7 d. 12 val. mažiesiems žiūrovams apie toleranciją ir draugystę pasakos pavasarį pristatytas muzikinis spektaklis „Atsargiai – Žiurkius!” (režisierė – Agnė Sunklodaitė).

Vilniaus Keistuolių teatro sezoną pabaigs, ko gero, populiariausias teatro spektaklis – „Paskutiniai Brėmeno muzikantai“. Ši muzikinė keturių draugų odisėja bus rodoma birželio 11 – 12 dienomis 19 valandą.

Taigi senų, mylimų ir naujų, įdomių spektaklių rodymu Vilniaus Keistuolių teatras atsisveikins su žiūrovais iki naujo sezono, iki rugsėjo pabaigos. Per tą laiką aktoriai ketina paruošti daug staigmenų ir šventinių pastatymų bei pasirodymų, kurių tikrai netrūks viso sezono metu, juolab, kad ne kiekvienas privatus teatras gali didžiuotis sulaukęs dvidešimties metų. Žiūrovus nustebinti ruošiasi režisierius Aidas Giniotis, išdavęs paslaptį, kad vienas iš būsimų premjerinių spektaklių bus jo seniai svajota pastatyti pjesė – Maksimo Gorkio „Vasarotojai“.

Visos kitos naujienos ir būsimos staigmenos – naujajame teatro sezone.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją