– Savo darbinę karjerą Londone pradėjote dar bestudijuodama Londono Brunelio universitete (Brunel University of West London) – multimedijos technologijas ir dizainą – vienoje video žaidimus kuriančioje kompanijoje, kaip skaitmeninio meno kūrėja. Kūrėte iliustracijas, prekės ženklus, interneto svetainių dizainą, išplėtėte savo darbų portfolio. Kai paskutinį sykį kalbėjomės (berods, prieš kokius ketverius metus), tuo metu dirbote iliustratore Rytų Londono dalyje įsikūrusioje personalizuotoje vaikų knygų leidykloje „Wonderbly“. Kaip karjeros reikalai klostosi dabar?

– Dabar man gan įdomus metas, nes pagaliau įgijau šiek tiek drąsos pailsėti nuo komercinių projektų (ir nuo nenutrūkstamo bendradarbiavimo su „Wonderbly“) ir imtis savos kūrybos, kuri apima eksperimentavimą su garso dizainu, judančiu vaizdu ir, žinoma, vis dar daug tapau su akvarele.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją