G. Ivanauskas, aktorė Oneida Kunsunga, operos solistas Antanas Zakarauskas (tenoras) ir pianistas Linas Dužinskas vasario 7 dieną kviečia į kūrybinį vakarą „Kontrastai“. Muzika, vaidyba, proza ir poezija čia taps pagalbiniais instrumentais atskleidžiant skirtingų sričių menininkus, norint suprasti, su kokiais kontrastais susiduriame kasdienybėje, kaip reaguojame į specialiai ir gal net komiškai apjungtas priešybes, rašoma pranešime žiniasklaidai. „Nesinori nukristi į lyrizmą, nes kai jau per saldu, jis praranda savo grožį“, – apie dinamišką vakaro programą užsimena aktorė Oneida Kunsunga.

Vakaro metu skambės Šarlio Bodlero, Džeimso Morisono, Lino Šapokos ir kitų autorių tekstai, populiarioji muzika, ištraukos iš operų: „Muzikuodami bandysime paliesti ir tą intymųjį kamerinį žanrą, kuris iš tikrųjų Lietuvoje skamba vis rečiau, atliksiu ir retai koncertinėse erdvėse girdimus Franco Šuberto kūrinius“, – apie muzikinius renginio atspalvius pasakoja tenoras Antanas Zakarauskas.

„Visada šalia turiu savo užrašų knygelę, į kurią nugula mano mintys ir pastebėjimai. Norėtųsi, kad jie nenumirtų neišgirsti, nes yra parašyta daug gražių dalykų“, – prasitaria Gytis Ivanauskas ir vasario 7 d. kviečia susitikti Šv. Kotrynos bažnyčioje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją