Grupės pasirodyme varijuojama nuo sambos iki prancūziško šansono, nuo graikiškų liaudies melodijų iki Kolumbijos cumbia, afroperujiečių bei šiaurės rytų Brazilijos ritmų. Grupė, garsėjanti savo nevaržomu muzikalumu, puikiai pagavusi geriausius vintažinius pop elementus, juos išlaisvina kinematografiškoje ir dinamišku subtilumu pasižyminčioje kūryboje.

„Banda Magda“ įkūrė graikų kilmės dainininkė, kino muzikos kūrėja ir kompozitorė Magda Giannikou, šiuo metu gyvenanti Niujorke. Magda Giannikou muzikos filmams rašymo paslapčių išmokusi garsiajame Berklio koledže, už savo veiklą spėjo pelnyti ne vieną apdovanojimą bei sulaukė didžiulio dėmesio – nuo amerikiečių styginių kvarteto „Kronos Quartet“ iki aktoriaus ir komiko Louis C.K., su kuriuo duetu sudainavo jo televizijos šou.

Ne ką mažiau žinomi yra ir grupės nariai: Marcelo Woloski – Latino Grammy laimėtojas, perkusionistas, kompozitorius iš Buenos Airių, koncertuojantis kartu su Ruben Blades, Susana Baca, Marta Gomez, Lalah Hathaway, The Kronos Quartet ir Arturo O´Farril.

Kitas grupės perkusionistas Keita Ogawa – šiuo metu yra vienas populiariausių ir labiausiai samdomas perkusionistas Niujorke. Kilęs iš Japonijos, baigęs Berklio koledžą, koncertavęs su Hong Kong Philharmonic Orchestra, London Symphony Orchestra, Chicago Symphony Orchestra.

Pasaulio muzikos grupė „Banda Magda“ šiuo metu yra „ant bangos“ Jungtinėse Valstijose, su grupe pradėjo dirbti prodiuseris Fab Dupont (dirbęs su Shakira, Jennifer Lopez, Bebel Gilberto ir kt.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)