Užburianti kino filmų programa „Cinema Sounds Tour“ nukels žiūrovus į niekada nemiegantį Holivudą, kur romantiką lydi drama, o tragediją – veiksmas, kur kiekvienas kūrinys prilygsta įtempto siužeto trileriui, apgobtas netikėtumų ir gero vakarėlio skraiste. Girdėsime muziką iš tokių visiems puikiai žinomų filmų kaip „Karibų piratai“, „Misija neįmanoma“, „Gladiatorius“, „Krikštatėvis“, „Sostų karai“, „Bulvarinis skaitalas“, „Rožinė pantera“ ir daugybės kitų. Unikalumo projektui suteikia tai, jog visi kūriniai yra aranžuoti akordeonui ir kameriniam orkestrui, kas suteikia naujų spalvų cinematiniam kino skambesiui. Be abejo, ryškiausių filmų muzikos perlų kolekciją papildys ir netikėtos staigmenos.

Jaunas, veržlus ir beprotiškai talentingas. Šiandien Martynas Levickis yra vienas geidžiamiausių akordeonistų pasaulyje, pelnęs daugiau kaip 30 tarptautinių apdovanojimų. Jis grojo su BBC koncertiniu, Birmingemo miesto simfoniniu, Lietuvos nacionaliniu simfoniniu, NDR radijo filharmonijos ir kitais pasaulinio garso orkestrais, koncertavo „Royal Albert Hall“, „Royal Festival Hall“, „Wigmor Hall“, Seulo menų centre ir kitose žymiose koncertų salėse. Akordeono ambasadoriumi tituluojamas Martynas yra dalyvavęs Drezdeno, Tiuringijos, Edinburgo, Šlėzvigo – Holšteino, Utrechto ir kituose klasikinės bei džiazo muzikos festivaliuose, o šiemet prestižiniuose „OPUS KLASSIK 2023" muzikos apdovanojimuose išrinktas „Metų instrumentalistu“.

Visą šį sezoną Martynas Levickis intensyviai koncertuoja tik užsienyje, tad gruodį vyksiantys „Cinema Sounds Tour“ koncertai yra unikali galimybė išvysti ir išgirsti akordeono virtuozą gimtojoje Lietuvoje.

Koncertai vyks:

Gruodžio 16 d. - Klaipėdos „Švyturio“ arenoje

Gruodžio 17 d. – Šiaulių arenoje

Gruodžio 18 d. – Kauno „Žalgirio“ arenoje

Gruodžio 19 d. – Vilniaus koncertų salėje „Compensa“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją