Vienos iš jo knygų („Bijau varlės“) iliustruotojos, dailininkės Marijos Smirnovaitės pastebėjimu, „J. Erlickas – absoliutus filosofas, kurio tekstuose viskas ne tik per dantį pertraukta, bet ir per širdį“.

Marijonų vienuolyno kiemelyje bus peistatytas naujas CD „Mėlynoj stotelėj“. O kadangi Nacionalinės premijos laureatas J. Erlickas nori savo dainų albumą pristatyti skambiai, tai jo pristatyme Kaune dalyvaus ir „linksmieji klasikai“ – muzikos virtuozai Vytautas Mikeliūnas (smuikininkas) bei Daumantas Slipkus (klavišininkas).

Tai bus smagus tradicinio festivalio „Gertrūdos vasara 2021“ koncertas.
Festivalį „Gertrūdos vasara“ sumaniusios ir ne vienerius metus jį organizuojančios „ATM kompanijos“ įkūrėjas bei vadovas Alvidas Tautkus retoriškai klausia negi yra dar neapsilankiusių J. Erlicko koncerte?

„Kad Jūs žinotumėte, kiek daug praradote… Na, galima būti nemačius daug ko. Pavyzdžiui, Eifelio bokšto Paryžiuje. Tauerio tilto Londone, Onos bažnyčios Vilniuje ar net Kauno HES‘o , bet ramiai vaikščioti šia žeme nepabuvus Erlicko pasirodyme, – neįmanoma! Beje, sklinda kalbos, kad geriausi vaistai nuo įvairiausių virusų yra naujasis J. Erlicko albumas „Mėlynoj stotelėj‘‘. O dar, kai Juozas po koncerto pasirašo ant šio albumo, tai albumas tampa tarsi „palaimintas“, – sako A. Tautkus.

Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)