„Jau senai mąsčiau išpildyti šią idėją su projekcijomis. Atkreipiau dėmesį, kad Lietuvoje tai dar nėra paplitę, nors ne kartą esu mačiusi lietuvių fotografų bandymus, tačiau jie nepasirodė išpildyti.
Surinkau daug modelių, pradėjome eksperimentuoti ir, manau, visai neblogai išėjo. Turėjau konkrečių vizijų, kaip turėtų atrodyti projektuojami vaizdai – dauguma jų išėjo būtent tokie, kokių ir norėjau“, – kalbėjo autorė.

Šio projekto esmė – panaudoti naująsias medijas, technologijas, madą, emocijas, estetiką ir viską sujungti į vieną bendrą organišką kūrinį. Kiekvienas nufotografuotas asmuo neša skirtingą emociją, dažnį, tad ir šio projekto modeliai yra nevienodi, o publikuojami darbai - besiskiriančiomis tematikomis, spalvų bei vaizdų gausa ir idėjom.

„Kita šio projekto pusė – marškinėlių gamyba. Jau turiu namuose pirmuosius, kvepiančius nauju audiniu. Tikslas – šio projekto nuotraukas kokybiškai atspausdinti ant palaidinių ar marškinėlių. Visas įdomumas, jog kiekvieni marškinėliai bus vieninteliai, drįstu sakyti - meno kūriniai. Projektas tęsiasi, tad norintys prie jo prisidėti dar turi galimybių“, – DELFI pasakojo L. Norinkevičiūtė.

L. Norinkevičiūtės kūriniai – DELFI nuotraukų galerijoje:

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)