5 tūkstančių litų prizą laimėję nugalėtojai šiaulietė Aušra Dargytė ir druskininkietis Artūras Radzvilavičius šoko 38 valandas. Druskininkų šokių maratono rekordas - 59 val. 58 min. Jį pasiekė pernykščio maratono nugalėtojai Svetlana Varščiuk ir A.Radzvilavičius.

Jau ketvirtąjį kartą maratone dalyvavęs ir nė vieno jų nepralaimėjęs A.Radzvilavičius pašokti į Druskininkus šiemet parvažiavo iš Švedijos. Po maratono jis važiuos atgal.

Antrąją vietą užėmę druskininkietė Elvyra Gvozdiovienė ir vilnietis Antonijus Krasko gavo 1986 metų automobilį "Alfa Romeo". Trečiosios vietos laimėtojai šiauliečiai Lina Dargytė ir Mantas Jakimavičius pasidalys tūkstantį litų.

Iš viso trečiadienio vakare prasidėjusiame maratone dalyvavo 8 poros. Pirmą kartą maratonų istorijoje buvo padaryta išimtis ir dalyvauti joje leista 15-metei klaipėdietei, nors pagal taisykles dalyviai turi būti ne jaunesni kaip 16 metų.

Valandą šokę maratono dalyviai 5 minutes ilsisi ir vėl šoka toliau. Pagal tokias pačias taisykles savaitgalį Druskininkuose vyko dar keli maratonai. Tris valandas trukusiame rokenrolo maratone dalyvavo 4 poros. Nugalėtojai gavo po kalnų dviratį.

Ilgiausiai - 4 valandas - šokusi kaliningradiečių pora galės savaitę nemokamai ilsėtis "Vilniaus" sanatorijoje. Pirmą kartą vykusiame valso maratone dalyvavo 5 poros. Kai kurie dalyviai buvo atėję tik pasižiūrėti, tačiau, išgirdę muziką, pradėjo šokti ir pademonstravo nemažą ištvermę.

Vasaros pabaigos šventės organizatorius ir svečius jau antrąkart nustebino druskininkietė Dalė Tamulevičienė. Trijų vaikų motina antrą kartą laimi stovėjimo ant vienos kojos konkursą. Vasaros atidarymo šventėje ant vienos kojos išstovėjusi 8 val. 15 minučių, ji laimėjo šaldytuvą.