Šokio mokęsis Indijoje, Australijoje, Jungtinėje Karalystėje ir Belgijoje, scenos judesio meistras S. Subramaniam savo unikalia sėkmės istorija įrodo, jog nuo likimo nepabėgsi – jei žvaigždės lėmė spindėti scenoje, tai veterinaro diplomui teks dulkėti stalčiuje. Kaip ir kasmet festivalis „Sursadhana“ pasiūlys itin aukšto lygio atlikėjų iš Indijos šokio bei muzikos pasirodymų.

S. Subramaniam nėra vienintelis unikalus atlikėjas festivalio scenoje. Šiemet „Sursadhanos“ publika pirmą kartą turės progą gyvai išgirsti vieną Šiaurės Indijos vokalinių stilių khayal. Jį Lietuvai pristatys atlikėjas iš Kalkutos Samrat Pandit.

Dar viena šių metų festivalio žvaigždė – „Sursadhanos“ gerbėjams jau pažįstamas ugningasis perkusininkas Sandip Bhattaharya. Išskirtinę festivalio programą taip pat papildys indiško klasikinio šokio ir muzikos meistrų iš Lietuvos bei kaimyninių šalių pasirodymai. „Sursadhana“ savo reginiais vaizdo bei garso estetikos gurmanams leis mėgautis net penkiuose Lietuvos miestuose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)