Vienas įtakingiausių operos žurnalistų Christopheris Cookas „BBC Music Magazine“ parašė recenziją apie dar pandemijos metu tenoro Merūno Vitulskio kartu su Airijos nacionaliniu operos teatru ir orkestru įrašytą Dž. Pučinio (G. Puccini) operos „Bohema“ („La boheme“) kompaktinį diską. Jame lietuvis atlieka poeto Rudolfo vaidmenį.

Recenzijoje rašoma, kad M. Vitulskis „pradeda skambėti kaip jaunas L. Pavarotis“. Visą straipsnio „BBC Music Magazin“ recenziją galite rasti čia.

„Atrodė, įrašėme, viskas puikiai pavyko, bet tokio įvertinimo tikrai nesitikėjau. Jaučiuosi puikiai, džiaugiuosi, kad savo mokytojų ilgamečio darbo su manim vaisius galiu nešti svetur su Lietuvos vėliava. Kai manęs užsienyje klausia, iš kur aš? Visada su pasididžiavimu galiu pasakyti, kad iš Lietuvos, nes šiuo metu mūsų šalis yra produktyviausia operos srityje – parengta tiek puikių operos solistų“, – susijaudinimo ir džiaugsmo neslepia šiuo metu Airijoje koncertuojantis operos solistas.

Recenzijoje žinomas žurnalistas rašo: „Vitulskis pradeda skambėti kaip jaunas Pavarotis, o kol jie dainuoja atsisveikinimo duetą III veiksme, Byrne'as nukreipia mintis apie Mimìs… “

Recenzija
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją