„Jaunystė“ – tai kontrastinga psichologinė tragikomedija, kurioje šiuolaikiškos šeimyninio gyvenimo dramos, perteikiamos šokio kalba, skambat galingai Johano Sebastiano Bacho.

Spektaklio siužete persipina šešių šeimų gyvenimo fragmentai ir susiduria du pasauliai – vaikų ir suaugusiųjų. Kūrybinio proceso metu režisierė gilinosi į esminių šeimyninių konfliktų kilmę, rėmėsi psichologų įžvalgomis.

„Man visada buvo įdomu priartėti prie tiesos apie gyvenimą, tyrinėjant įvairius santykių tarp žmonių aspektus. Tėvų ir vaikų santykiai – sudėtingiausia bendravimo tarp žmonių forma. Šeimos kuriamos pagrinde jaunystėje, taigi, dauguma tampa tėvais patys dar būdami vaikai…“ – apie spektaklį „Jaunystė“ pasakoja A. Cholina.

Fesivalyje „Midsummer Vilnius“ šis spektaklis, sulaukus didelio susidomėjimo, buvo parodytas du kartus, liepos 23 ir liepos 24 dienomis.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją