Pasakoti Trakų legendas, groti bei dainuoti  Aleksandrui padės muzikantai ir etnokultūros puoselėtojai Jonas Čepulis bei Augustė Gaidytė. Trakų legendos ir dainos skambės jaukiame, mediniame laive su stogu „Galvė”, talpinančiame  40 žmonių. Vėliau plaukimai planuojami maždaug kas savaitę.

„Trakuose yra gimę tiek legendų, jog per vieną vakarą jų papasakoti nepavyktų. Kiekvienas plaukimas bus kitoks - greta istorijų skambės muzika pagal nuotaiką, kuri ežeruose yra nepakartojama”, – sako Aleksandras Makejevas. Jis įsitikinęs, kad prašmatnesnių dekoracijų koncertui nei Galvės ežero grožis tiesiog negali būti.

Muzikantas yra išleidęs 13 albumų, taip pat jis kūrė muziką populiariausiems lietuviškiems serialams bei dalyvavo daugelyje muzikinių projektų. Aleksandras Makejevas taip pat yra aistringas žvejys, didžiąją laisvalaikio dalį jis praleidžia žvejodamas Trakų ežeruose.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)