Nusikirpk.
Mainyk blogą nuotaiką į švelnų galvos masažą. Rytines priešveidrodines depresijas į migdančią žirklių, feno, lako, klientų spygavimų ir kirpėjos čiaučkėjimo simfoniją. xxx litų į xx komplimentų.

Mylėkis. Privalu. Nes ateitis priklauso mūsų vaikams. Nes masturbacija kenkia savigarbai. Nes tai malonu. Nes taip liepė dievas. Tik būk atsargus – nežinia kuo dalinasi kūnas šalia.

Detoksikuokis. Jei esi alkoholikas, narkomanas, rūkomanas ar šiaip murzius. Jei tavo nagai geltoni, plaukai nušiurę, veidas spuoguotas, o užpakalis taukuotas.

Nusivarvink šokių aikštelėje. Tyras žvilgsnis į visagalį DJ ir pirmyn – tekink tušą, taškykis prakaitu, laistyk kokteilius, tįsk seilę, gali net ašarą išlieti. Išvarvink viską, ko negaila. Dėl DJ. Dėl muzikos. Dėl Lietuvos klubų apyvartos.

Fotografuokis. Visu ūgiu, visu veidu, visu nuogumu ir visu gražumu. Jei gimei žvaigžde – rėmink ir dalyk. Jei ne – tebūnie fotošopas tavo antroji mama.

Tapk organų donoru. Multireinkarnacija ir tiesioginis reisas į minkštasuolį rojaus laukiamajame su amžinybės garantija. Yra.

Kurk. Tapyk, rašyk, eiliuok, šok, vaidink, grok, išrask, drožinėk, lipdyk. Su kūrybinėm mūzom kitaip nevalia: jei turi - leisk laukan, patingėsi – užsmaugs iš vidaus.

Rodyk balsą. Pasek pasaką mažiui, sutrauk himną Tėvynei, giedok ariją svajų herojų (-ei), išsuok vidurnakčio dušo lopšinę brangiems kaimynams ar tiesiog nusiųsk skambų oro bučinį Robbie Williamsui TV ekrane.

Šaltinis
Žurnalo "Pravda" informaciją skelbti, cituoti ar kitaip naudoti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be "Pravda" sutikimo neleidžiama.
Pravda.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją