„Esu mistikė, tikiu šitais dalykais! Gimiau studentų šeimoje, tuo metu tėvai (Antanas Gabrėnas ir Genovaitė Tolkutė, abu aktoriai – aut. past.) studijavo Maskvoje, VGIKe – valstybiniame kinematografijos institute. Kaip visą laiką juokdamasis sakė mano mylimas aktorius Laimonas [L. Noreika], kuris po tėčio mirties man buvo kaip tėvas: „mes Eglę matėme nuogą, prausdavome“. Kai tėvai išeidavo į paskaitas, kursas turėdavo budėjimo grafiką, kad padėtų mane auginti... Iš kurso dar kažkas turėjo mažą vaiką... Bet mano baba, mano močiutė, gryna žemaitė, kai tik man suėjo 8 mėnesiai – pasiėmė mane ir išsivežė į Lietuvą, augau Tytuvėnuose“, – pasakojimą pradėjo E. Gabrėnaitė.

Gimimo keliu

Vieno gimtadienio proga, E. Gabrėnaitė sakėsi sulaukusi didžiulės dovanos nuo anūko Dominyko ir savo mokinio Mindaugo Karbauskio.

„Todėl man gimtadieniai... tokie... skaudūs. Dominykas ir Mindaugas man padarė didžiulę dovaną. Nuvažiavau į Maskvą, aštuntą ryto Mindaugas nuvežė mane į bendrabutį, kur gyveno mano tėvai. Praėjome visą kelią: kai mamą išvežė į ligoninę gimdyti manęs – iš bendrabučio iki greitosios. Po tiek metų! Man toks įspūdis, kad viską atsimenu... 

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją