„Jausmas iš vidaus net pats dega ir tu taip lauki minutės pertraukėlės, kad net nežinai, kur dėtis. Norime parodyti visiems, kiek daug iki Eurolygos finalo ketverto dirbo visa komanda, – kalbėjo „Žalgirio“ šokėjos Laura ir Miglė. – Atrodo, žinai visus tuos šokius, bet viduje kirba didžiulis jaudulys. Turime nedaug minutės pertraukėlių, todėl norėjome parodyti viską, ką mokame.“

Eurolygos finalo ketverto organizatoriai pasirūpino, kad dalies „Žalgirio“ šokėjų jaudulys prieš pasirodymą Berlyno „Mercedes-Benz“ arenoje ar po jo būtų tiesiogine to žodžio prasme užfiksuotas. Keturioms šokėjoms ant riešų buvo uždėti specialūs laikrodžiai, matavę širdies dūžių ritmą.

„Rungtynių metu su mumis atliko šiokį tokį eksperimentą – keturioms merginoms buvo uždėti specialūs laikrodžiai, kurie rodė mūsų širdies plakimo ritmą. Laikrodžiai rodė skirtumą nuo mažiausio ritmo iki didžiausio, o skirtumas, iš tikrųjų yra nemažas. Tai įdomu, nes kai tu stovi ir jauti, kad širdies ritmas „muša“, pasižiūri į laikrodį ir matai, kad skirtumas yra didelis. Vienintelis vaistas nusiraminti – išbėgti į aikštę ir atiduoti visą jaudulį, iškrauti save“, – teigė šokėjos Rūta ir Ieva.

Išvaizdžios ir puikiai šokančios „Žalgirio“ šokėjos finalo ketverto metu buvo patekusios ir į kuriozišką situaciją. Vykstant renginiams Eurolygos fanų zonoje kaunietės šoko susirinkusiems aistruoliams, kuomet tik pasibaigusius merginų pasirodymui buvo pastebėta, jog dingo viena iš žalgiriečių. Pasirodo, jog šokėja buvo „pagrobta“ linksmai nusiteikusių Stambulo „Fenerbahče“ komandos fanų.

„Buvo viena situacija, kai mes šokome fanų zonoje. Po šokio pamatėme, kad nėra mūsų šokėjos Giedrės. Apsižvalgę išvydome, kad turkų komandos krepšinio gernėjai mėtė Giedrę į orą. Nesupratome, kas vyksta, ji buvo taip greitai nusitempta. Aišku, buvo kartu ir nelinksma, nežinojome, kaip visai tai galėjo baigtis. Giedrę išgelbėjome pasakę organizatoriams apie situaciją“, – prisiminė šokėja Skaistė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)