Incidentas užfiksuotas ketvirtojo kėlinio pradžioje, „Lakers“ beviltiškai atsiliekant 68:97. Greitos svečių atakos smaigalyje atsidūrusį Nicką Youngą pražanga sustabdė Anthony Tolliveris, pargriaudamas varžovą ant parketo.

Po šio epizodo N. Youngo kraujas tiesiog užvirė. Pašokęs jis abiem rankomis čiupo už A. Tolliverio gerklės ir stūmė oponentą, kuris į situaciją reagavo labai šaltai ir tiesiog palaukė, kol supykusį N. Youngą nuramins komandos draugai.

Viskas baigės tuo, kad N. Youngas arbitrų buvo išvarytas iš aikštės, o „Lakers“ patyrė dar vieną skaudų pralaimėjimą – 91:111.

N. Youngas iki diskvalifikacijos buvo žaidęs tik 7 minutes ir nepelnė nė taško. Tuo metu A. Tolliveris šiose rungtynėse žaidė 33 min., per kurias surinko 9 taškus.

„Lakers“ komanda per 20 rungtynių laimėjo vos 3 kartus ir yra absoliuti Vakarų konferencijos autsaiderė. Tuo metu „Pistons“ (12-9) Rytų konferencijoje užima aštuntąją vietą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)