„Hoptrans-Sirenų“ direktorė ir krepšininkė Rasa Žemantauskaitė-Matlašaitienė džiaugėsi, kad visos komandos žaidėjos puikiai pasiruošusios sezonui ir testavimai praėjo sėkmingai.

„Smagu, kad visos krepšininkės puikiai pasiruošusios sezono startui. Galima būtų pasakyti, kad visų žaidėjų sveikata ideali. Tikimės, kad geras fizinis pasiruošimas padės sezono metu mūsų komandai išvengti sunkių traumų“, – džiaugėsi R. Žemantauskaitė-Matlašaitienė.

Savo ištreniruotu kūnu ir fiziniu pasirengimu „Hoptrans-Sirenų“ gretose išsiskiria legionierė Tori Jarosz, kuri ne tik yra profesionali krepšininkė, bet ir propaguoja kūno rengybą.

„Šiuo metu esu tikrai puikios formos ir pasiruošusi sezono startui. Dar visai neseniai baigiau sezoną Puerto Rike, todėl mano sportinė forma tikrai gera“, – atlikus testavimus kalbėjo „Hoptrans-Sirenų“ naujokė.

Pasak 190 cm vidurio puolėjos, nors fitneso propagavimą ji laiko tik hobiu, tačiau tai jai padeda ir geriau jaustis aikštelėje.

„Dalyvavimas fitneso varžybose man yra tiesiog smagus užsiėmimas, tačiau tai padeda ir krepšinio aikštelėje – taip galiu išlaikyti stangrų, ištreniruotą kūną ir raumenis. Taip pat išmokau sveikiau maitintis, žinau, kaip išvengti riebalų ar cukraus, renkuosi maistą, kuriame yra daugiau baltymų, valgau daržoves“, – ištreniruoto kūno receptu dalinosi T. Jarosz.

Net ir pasibaigus sezonui krepšininkė nuo sporto nenutolsta – reguliariai sportuoja, kad prasidėjus sezonui būtų pilnai pasiruošusi.

„Ne sezono metu penkis kartus per savaitę lankausi sporto salėje. Kai sezonas prasideda, svarbiau dėmesį sutelkti į funkcines judėjimo treniruotes, kurios reikalingos krepšinio aikštelėje. Šiuo metu su komanda sportuojame du kartus per dieną – ryte su fizinio rengimo treneriu, o vakare turime treniruotę krepšinio aikštelėje. Visada stengiuosi tiek prieš, tiek ir po treniruočių ar rungtynių, atlikti tempimo pratimus, ledo terapijas, kurios leidžia man puikiai jaustis“, – kalbėjo „Hoptrans-Sirenų“ krepšininkė.

Jau spalio 4 dieną „Hoptrans-Sirenos“ pradės kovą LMKL čempionate, kur sieks apginti čempionių titulą, o kiek vėliau išbandys jėgas ir Europos taurės turnyre.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)