Prancūzija, Vokietija, Graikija, Ispanija, Turkija (sąrašas vis plečiasi). Šių ir kitų šalių žurnalistai bei krepšinio gerbėjai internete dalijasi virusiniu tapusiu vaizdo įrašu, kuriame Š. Jasikevičius pamokomai auklėja klausimus jam uždavinėjantį žurnalistą, o kai kurie interneto vartotojai tai vadina geriausia kada nors girdėta krepšinio trenerio kalba.

Emocingą Š. Jasikevičiaus pasisakymą sukėlė klausimas apie aukštaūgį brazilą Augusto Limą, kuris prieš antrąsias LKL pusfinalio rungtynes su Klaipėdos „Neptūnu“ išvyko į Ispaniją aplankyti neseniai pagimdžiusios savo žmonos.

Paklaustas, kaip vertina šią situaciją, Š. Jasikevičius tiesiog nustėro.

„Kaip vertinu? Aš jam leidau išvažiuoti“, – atsakė Šaras.

„Bet ar normalu, kad pusfinalyje žaidėjas išvažiuoja“, – nenurimo žiniasklaidos atstovas. Tuomet Šaras jam išrėžė tikrą moralą.

„Ar tu turi vaikų? Kai turėsi, jaunuoli, suprasi. Čia yra maksimumas, ką gali žmogus patirti. Vau, geras klausimas. Tu galvoji, kad krepšinis yra svarbiausia gyvenime? Pusfinalis, kam jis yra svarbus. Tu matei, kiek yra žiūrovų? Svarbu? Tu kai vaiką pirmą savo pamatysi, tai ir suprasi kas yra gyvenime svarbiasia. Ateik su manimi pasikalbėti tada. Nes nieko nėra pasaulyje didingesnio, kaip vaiko gimimas. Nei titulai, nei niekas. A. Lima dabar yra padangėse nuo emocijų, aš labai džiaugiuosi dėl jo“, – kalbėjo Šaras.

Š. Jasikevičiaus pasisakymas su ispaniškais titrais.

Video su angliškais subtitrais.

🙌🏼🙌🏼🙌🏼🙌🏼 RT @icainzos93: Magistral Jasikevicius 👏🏻🙌🏻 pic.twitter.com/Ro90A2jdei— D. (@DoughtyDPerez) May 20, 2017

Savo socialinio tinklo „Twitter“ profilyje Š. Jasikevičiui už išleidimą į Ispaniją padėkojo ir pats A. Lima, pažymėjęs kad yra įvairių žmonių ir trenerių, tačiau „Žalgirio“ strategas yra išskirtinė persona greta aikštelės ribų.


Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (251)