O tos kitos priežastys yra... penkios didelės patalynės blakės. Prieš rungtynes su „Thunder“ K. Irvingas ir visa „Cavaliers“ komanda Oklahomoje apsistojo „Hilton“ viešbutyje. Visgi viešnagė aukščiausios klasės apartamentuose K. Irvingui tapo tikru košmaru.

„Tiesiog įsivaizduokite – prabundu 3 val. ryto ir ant savo pagalvės matau penkias milžiniško dydžio blakes, – nemalonų įvykį prisiminė K. Irvingas. – Prabudau nuo niežulio – tie padariūkščiai man įkando į viršugalvį.

Tą naktį teko persikelti miegoti ant sofos. Miegojau tik tris valandas, skaudėjo nugarą – buvo tiesiog labai ilga naktis, todėl išbėgęs į aikštę nesijaučiau gerai ir turėjau netrukus baigti rungtynes.“

Išgirdęs apie krepšininko patirtą diskomfortą atsiprašė pats „Hilton“ viešbutis. „Atsiprašome pono Irvingo už tokią naktį“, – oficialiame pareiškė viešbučio vadovybė.

Po šio incidento „Hilton“ viešbutį tikrino įvairūs sveikatos inspektoriai, tačiau daugiau jokių nekviestų svečių pėdsakų rasta nebuvo.

Nors ir praradusi K. Irvingą, „Cavaliers“ ekipa Oklahomos krepšininkus nugalėjo 115:92.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)