Pirmasis savaitgalio akcentas – jau vasario 13-osios naktį iš penktadienio į šeštadienį. 4 val. šventę atidarys kylančių žvaigždžių rungtynės. Šiais metais jose susitiks „Pasaulio“ ir JAV komandos. Analogiškas mačas buvo žaistas ir pernai – jame rezultatu 121:112 triumfavo už JAV ribų gimę krepšininkai.

Naktį iš šeštadienio į sekmadienį (vasario 14 d.), 3 val., kai Toronte ant parketo žengs įgūdžių, tritaškių ir dėjimų konkursų dalyviai, prie mikrofono sės Mantas Stonkus.

Įgūdžių konkursas šiemet bus išskirtinis tuo, kad jame susirungs net keturi NBA aukštaūgiai – Karlas Anthony-Townsas, Draymondas Greenas, Anthony Davisas ir DeMarcusas Cousinsas.

Tritaškių konkurse čempiono titulą gins pernai daugiausiai taškų per visą konkurso istoriją surinkęs Stephenas Curry. Geriausio dėjiko vietos neužleisti pamėgins Minesotos „Timberwolves“ įžaidėjas Zachas LaVine.

Iš sekmadienio į pirmadienį, taip pat 3 val. ryte, prasidės NBA visų žvaigždžių rungtynės. Prie įprasto NBA balso Roko Grajausko prisijungs Justinas Jankevičius, o šis duetas kartu į eterį paleis tikrai ne vieną perliuką apie visus 24 aikštelėje pasirodysiančius krepšininkus.

Viso savaitgalio metu SPORT1 televizija tęs konkursą, kuriame galima laimėti kelionę į Majamį dviems, bilietus į dvejas NBA rungtynes bei asmeninį susitikimą su NBA žvaigžde. Žaidimas baigsis sulig finaliniu NBA visų žvaigždžių rungtynių švilpuku.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)