Būtent toks epizodas buvo užfiksuotas praėjusios nakties mače tarp San Antonijaus „Spurs“ ir Hjustono „Rockets“ komandų. Specialių pražangų taktika pasižymėjęs Greggas Popovičius vakar pademonstravo dar nematytą jos tipą.

Paskutinėmis pirmo kėlinio sekundėmis Manu Ginobili įmetė iš po krepšio bei „Rockets“ komandai paliko 7,1 sekundės. Visgi kėlinį labiau užbaigti norėjo „Spurs“, todėl G. Popovičiaus nurodymas buvo kuo greičiau prasižengti prieš varžovą bei taip pasilikti laiko paskutinei atakai.

Tačiau „Spurs“ snaiperis Danny Greenas padarė dar gudriau – jis prasižengė prieš kamuolį išmesti iš užribio norėjusį Clintą Capelą bei taip net neleido laikrodžiui pradėti tiksėti.

Tokiu arbitrų sprendimu buvo nustebę ne tik „Rockets“ krepšininkai, bet ir rungtynių komentatoriai. Jie teigė tokią situaciją matę pirmą kartą savo karjeroje.

Visgi panašu, kad tokio veiksmo NBA taisyklės nedraudžia, tad G. Popovičius ir „Spurs“ šiame epizode tik laimėjo, kadangi C. Capela prametė abu baudos metimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)