Susitikimo pradžioje J. Noah pamėgino laimę atakuodamas iš vidutinio nuotolio, tačiau tai padarė itin nesėkmingai. 211 cm ūgio prancūzo mestas kamuolys neturėjo jokių galimybių atsidurti krepšyje – skriejo taip vangiai, kad net nelietė lanko.

Galvą po šio nevykusio bandymo purtė ir komandos treneriai, ir ekipos sirgaliai. Tiesa, J. Noah gerokai padirbėjo kitais aspektais. Jei į krepšį jis pataikė vos 1 iš 4 dvitaškių, po lenta jis sugriebė net 12 kamuolių ir atliko 8 rezultatyvius perdavimus, nors komandos nuo pralaimėjimo 89:102 tai ir neišgelbėjo.

Panašių epizodų J. Noah karjeroje yra pasitaikę ir anksčiau.

Tiesa, prancūzas nebuvo vienintelis, kurio mestas kamuolys praėjusią naktį NBA arenoje nelietė lanko. Panašioje situacijoje atsidūrė ir viena ryškiausių lygos žvaigždžių LeBronas Jamesas, nesėkmingai atakavęs nuo baudų metimo linijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
Krepsinis.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (4)